Referencer – vi laver både store & små løsninger

WebDesignCenter har leveret i hundredevis af webløsninger over de sidste 10-15 år. Vi laver gerne de helt små "visitkortløsninger", ligesom vores udviklere elsker at blive udfordret af de helt store opgaver med integration til andre systemer, eller lignende avanceret funktionalitet ...

Men uanset hvad vi laver, så laver vi det med den samme stolthed og bevidsthed om at det skal have en lang levetid og en høj anvendelighed – både for dig som webmaster – og for dine besøgende. Så er det nemlig godt webdesign.
Herunder er listet – i alfabetisk rækkefølge – et lille udsnit af nogle af de seneste websites vi har været involveret i.
 

 • actipatch
  Actipatch Scandinavia
  Case: Actipatch.dk er en online butik på fire sprog, der sælger et revolutionerende elektronisk plaster. Brugervenlighed og saglighed er i højsædet. En komplet kommunikationsplatform, hvor alle facetter er udnyttet bedst muligt, hvad enten det drejer sig om integration til ERP- og lagersystem, eller søgemaskineoptimering.
 • boligbeton
  Boligbeton

  Case: Boligbeton er en af landets førende producenter af betonelementer og huldæk. Hos Boligbeton har man en højt specialiseret viden og betonelementer bliver pludseligt til noget meget spændende - der kan mere end bare at være "grå & kedelig"! Se bare filmen "betondrømme" som du finder et link til direkte på forsiden ...

  WebDesignCenter har implementeret et layout fra bureau og programmeret den tekniske løsning bag det lidt specielle website. Bl.a. ligger der i samme løsning et extranet der er integreret med bagvedliggende systemer. Her får Boligbeton’s kunder adgang til at "shoppe" forskellige materialer, der er relevant for netop deres byggesag!

 • dsff
  Dansk Selskab for Folkesundhed

  Case: Dansk Selskab for Folkesundhed arbejder for at fremme befolkningens generelle sundhed og forebygge sygdom og sundhedsforskelle mellem grupperinger i samfundet. Det er komplekse budskaber der skal kommunikeres, og også på denne opgave har vores WebDesignCenter workshop bevist sit værd. WebDesignCenter har lavet webdesign til sitet, implementering i Tangora Portal CMS samt diverse øvrige tekniske tilpasninger.

 • fashion4you
  Fashion4you.dk
  Case: Fashion4you.dk er en stilsikker modebutik på nettet. Der er stor udskiftning i sortimentet lige fra tørklæder til smarte tasker. Webmaster kontrollerer selv HELE indholdet og kan med et snuptag sætte varer på udsalg, eller fremhæve udvalgte varer.
 • givskudzoo
  Givskud Zoo

  Case: Givskud Zoo er en af vores "gamle" kunder, som vi har fået lov at servicere med webdesign-relaterede ydelser igennem mange år. Det er vi rigtig glade for, fordi det er et meget anderledes site med helt andre behov end en mere "almindelig" virksomhed. Givskud Zoo er en af landets absolutte topattraktioner og er ALTID et besøg værd - ligesom hjemmesiden iøvrigt !-)

  Tag et kig på sitet og få et indtryk af den meget brede funktionalitet, der kræver et solidt & brugervenligt CMS.

 • Hospiceforum
  HospiceForum

  Case: HospiceForum er en forening, der målrettet arbejder på at udbrede kendskabet til hospice-tanken og på at forbedre vilkårene i Danmark for uhelbredeligt syge og døende mennesker samt deres pårørende. De frivilliges indsats er et vigtigt element i foreningens arbejde.

  Med websitet som omdrejningspunkt kommunikeres bredt til mange forskellige målgrupper, herunder politikere, interesseorganisationer, pårørende, osv.

  WebDesignCenter støtter HospiceForum ved at sponsorere udviklingstimer til specialpris i forbindelse med programmering og udvikling af sitet.

 • JP_Intranet
  Morgenavisen Jyllands-Posten
  Case: Morgenavisen Jyllands-Posten ønskede at højne den interne kommunikation. Der var en lang række krav til det meget store intranet, der består af mange, selvstændige sites. Eet af disse var, at der skulle være en høj grad af brugervenlighed og usability, kombineret med et fedt design, så de ansatte ville få lyst til at bruge det! Læs mere om denne spændende case ved at klikke på billedet ...
 • phoenixint
  Phoenix International

  Case: Phoenix International tilbyder en række produkter til korrosionsbeskyttelse, alle udviklet til at modstå de værst tænkelige forhold på planeten.
   
  WebDesignCenter har designet Phoenix International´s nye profil, hvor hjemmesiden er en del heraf. Hjemmesiden er bygget op i Tangora Portal CMS og vedligeholdes til daglig af personalet.

 • popermo
  Popermo

  Case: Popermo er et moderne forsikringsselskab, som ønsker at give sine kunder den bedste service!

  Sitet blev relanceret i starten af 2013 og er fuldt responsivt, så det fungerer på almindelige computere, såvel som på tablets og smartphones. På din smartphone bliver interfacet "app-agtigt". Prøv selv at gå ind på sitet og lav en prisberegning.

  Løsningen indeholder den højeste grad af integration med det bagvedliggende ERP-system og log-ind-funktionalitet er integreret med NemID.

  Lige en opgave for vore udviklere ...

 • TS-gruppen
  TS-gruppen

  Case: TS-gruppen er en landsdækkende kæde af installatører, hvor der er fokus på den store lokale forankring. Hver af de 30 installatører har sit eget site og løsningen rummer også et særdeles omfattende intranet til kæden og alle dens ansatte. Det hele afvikles effektivt i den samme Tangora-baserede CMS-løsning.

  Udover almindeligt el-arbejde er TS-gruppen specialister i grøn energi som f.eks varmepumper og solcelleanlæg, automation, robotteknologi og en række andre specialer.

 • vejlemusik
  Vejle Musikteater

  Case: »Der er god økonomi i vores nye CMS-løsning fra WebDesignCenter, selvom vi er gået fra et gratis Open Source baseret CMS-system til et kommercielt system ...
  Specielt er økonomien rigtig god, ved den meget vigtige løbende opfølgning og udvikling af sitet«
  Mads Olesen, Marketingkoordinator, Vejle Musikteater