Referencer – vi laver både store & små løsninger

WebDesignCenter har leveret i hundredevis af webløsninger over de sidste mange år. Vores udviklere elsker at blive udfordret af de helt store opgaver med integration til andre systemer, eller lignende avanceret funktionalitet, men vi kan naturligvis også hjælpe med mindre løsninger ...

Men uanset hvad vi laver, så laver vi det med den samme stolthed og bevidsthed om at det skal have en lang levetid og en høj anvendelighed – både for dig som webmaster – og for dine besøgende. Så er det nemlig godt webdesign.
Herunder er listet – i alfabetisk rækkefølge – et lille udsnit af nogle af de seneste websites vi har været involveret i.
 

 • Jellingmusik2015ref
  38.000 gæster Danmarks 3. største musikfestival

  Jelling Musikfestival er Danmarks 3. største musikfestival og præsenterer hvert år et bredt udsnit af det nyeste og bedste fra den danske og udenlandske musikscene. Festivalens overskud går til velgørende og kulturelle formål, og alene i 2014 blev der uddelt over 2 millioner kr. til humanitære organisationer og almennyttige formål.

  Festivalen er vokset kraftigt siden starten, hvor WebDesignCenter har været med som samarbejdspartner og leveret festivalens website, som er meget omfangsrigt med en kraftig trafik under spidsbelastninger.

  WebDesignCenter har også udviklet et omfattende system der håndterer vagtplaner, tilmeldinger, catering og anden administrationen af festivalens over 4.500 frivillige hjælpere. Derudover har WebDesignCenter stået for Jelling Musikfestivals Intranet, et akkrediteringssystem til optrædende kunstnere og en app. til festivalens mange gæster, som er integreret med sitet og vis indhold opdateres automatisk.


 • Boligbeton_resp
  Beton er ikke bare beton

  De tider hvor industri-, kontor- og boligbyggeri var præget af ensartede, glatte og grå betonflader er forbi. Dansk Boligbeton har gennem konstant fokus på innovation udviklet betonelementer, hvor kun fantasien sætter grænserne for farve, overflade og arkitektonisk udtryk. Boligbeton tilbyder som de eneste muligheden for unikke specialdesignede overfladestrukturer på betonelementerne ved at slibe, børste, mejsle eller fræse bogstaver, logoer, noter eller andet ind i betonoverfladen. En mulighed som er blevet benyttet i en række opsigtsvækkende byggerier i ind- og udland.

  WebDesignCenter har implementeret et bureau-layout på det spændende website og har skabt et eksternt univers hvor arkitekter, ingeniørere og andre kunder på avanceret vis kan “shoppe” i Boligbetons meget omfattende arkiv over produktbeskrivelser og teknisk dokumentation. Disse informationer befinder sig i en række systemer, som nu er blevet integreret til en helhed, som gør det let for kunderne at finde og genbruge relevante informationer.


 • molholm_ref2016
  Danmarks største danskejede privathospital

  Privathospitalet Mølholm foretager årligt over 30.000 konsultationer og 5.600 operationer indenfor en lang række lægelige specialer med det mest moderne og teknologisk avancerede udstyr. Alt uden ventetid. Hospitalet har været i konstant vækst og er senest med opkøbet af Cicona Aarhus Privathospital idag Danmarks største 100 % dansk- og lægeejede privathospital. Mølholm er kendetegnet ved et meget højt fagligt og etisk niveau, og det gælder også i særlig grad den certificerede kvalitet og service i patientkontakten.

  WebDesignCenter har de seneste 10 år haft et inspirerende samarbejde med Privathospitalet Mølholm, hvor sitet er blevet udviklet med en komplet online-strategi med kommunikation og SEO. Sitet er meget komplekst, og har stor betydning for udviklingen i kundegrundlaget i en branche, hvor tryghed og sikkerhed er altafgørende.

  Til sitet er desuden knyttet et stort intranet og et "heftigt" online kvalitetssikringssystem, som håndterer 1000-vis af dokumenter.


 • aabenraasundhedsklinik_resp
  Det hele menneske i en sund hverdag

  Aabenraa Sundhedsklinik er en lille, moderne, samarbejdende tværfaglig sundhedsklinik som tilbyder højt kvalificeret behandling, der fremmer sundheden og tager hånd om det hele menneske –  individuelt tilpasset. 

  WebDesignCenter har designet det image-skabende website for et unikt og anderledes lokalt sundhedshus, som med sitet har oplevet en stor fremgang og i dag kan servicere kunderne bedre og lettere bl.a. gennem online holdtilmelding.

 • gullhoj_resp
  Effektiv online læring for børn

  Gullhoj tilbyder effektiv undervisning af den enkelte elev, tilrettelagt udfra behov og evner gennem et bredt udvalg af digitale materialer i webshoppen og i det online univers. Gullhoj tilbyder bl.a. e-læringspakker til læseindlæring og læsetræning.
   
  WebDesignCenter har medvirket til digitalisering af forlagets materialer, og udviklet en fuld  webshop samt en komplet retskrivningstest for overbygningen i Folkeskolen, som har automatiseret processer og arbejdsgange til gavn for lærere og underviseres produktivitet.

 • phoenixint_resp
  Ekstrem korrosionsbeskyttelse i verdensklasse

  Phoenix International sælger højt specialiseret viden og produkter som korrosionsbeskytter og forsegler emner i moderne infrastruktur som f.eks. el-ledninger, samlemuffer, pipelines og olierørledninger. Emnerne er udsat for nogle af de mest ekstreme vejrmæssige forhold på kloden, og beskyttelsesprodukterne sælges over hele verden – med speciale i Asien og de arabiske lande. Phoenix International har samtidig også ekspertisen der sikrer, at løsningerne er rentable, fleksible og yder langvarig beskyttelse.

  WebDesignCenter har i to årtier løbende udviklet sitet og designet. Det grafiske udtryk har været fastholdt de seneste 10 år, fordi det har vist sig langtidsholdbart overfor Phoenix Internationals kundegrupper i nogle af verdens brændpunkter.

 • kaltoftelservice_resp
  El-løsninger helt enkelt

  Kaltoft ELservice dækker en bred vifte af arbejdsområder indenfor el-installationer, IT og netværk, industrimontage og automation, alarmanlæg og hårde hvidevarer.

  Med fokus på gode gamle håndværkerdyder som rådgivning, orden, kvalitet og hurtig, effektiv service har det familiedrevne Kaltoft ELservice opbygget et moderne el-firma med en stor og loyal kundekreds i primært trekantområdet.

  WebDesignCenter har udviklet det helt nye super responsive site, som er præget af enkelhed, få budskaber og udstrakt brug af video. Sitet skal brande KaltoftELservice og dermed udvide kundekredsen.


 • topattraktioner
  Et væld af store oplevelser

  Er du til kriller i maven, gys, grin eller måske spændende dyr? Eller vil du hellere kaste dig ud i vandpjaskeri, kultur, traditioner, historier eller nørdet naturvidenskab? Valget er dit - og du kan finde alle mulighederne for aktiviteter og oplevelser på Topattraktioner.dk. Portalen har samlet Danmarks 18 største og bedste attraktioner - med et væld af oplevelser som hvert år glæder og begejstrer 7 millioner gæster. Topattraktioner er et 30 år gammelt samarbejde som udvikler, uddanner og evaluerer på samarbejdet, kvaliteten og forventningsopfyldelsen på attraktionerne.

  WebDesignCenter har udformet og implementeret dette responsive site som introducerer og markedsfører de 18 deltagende topattraktionerne og fortæller om organisationens historie.

 • fashion4you
  Fashion4you.dk
  Case: Fashion4you.dk er en stilsikker modebutik på nettet. Der er stor udskiftning i sortimentet lige fra tørklæder til smarte tasker. Webmaster kontrollerer selv HELE indholdet og kan med et snuptag sætte varer på udsalg, eller fremhæve udvalgte varer.
 • fernel_resp
  Fernel & Co. Kommunikation

  Fernel & Co. er et ægte, rendyrket kommunikationsbureau med et kæmpe netværk. Specialister i PR og film til web. Fernel.dk er lavet med en "fængende" film som baggrund på det 100% responsive website. Det giver en god fastholdelse af de besøgende samtidigt med at man straks får et indtryk af mulighederne på een af de platforme som bureauet arbejder på.

  WebDesignCenter har på baggrund af skitser, opbygget det færdige website, baseret på Umbraco CMS. Siden er enkel - og bestemt et besøg værd!

 • GivskudZoo_responsive
  Givskud Zoo

  Case: Givskud Zoo er en af vores "gamle" kunder, som vi har fået lov at servicere med webdesign-relaterede ydelser igennem mange år. Det er vi rigtig glade for, fordi det er et meget anderledes site med helt andre behov end en mere "almindelig" virksomhed. Givskud Zoo er en af landets absolutte topattraktioner og er ALTID et besøg værd - ligesom hjemmesiden iøvrigt !-)

  Tag et kig på sitet og få et indtryk af den meget brede funktionalitet, der kræver et solidt & brugervenligt CMS.

 • hotelhedegaarden_resp
  Hotellet der kan det hele

  Hotel Hedegaarden er et moderne familieejet hotel centralt beliggende i Vejle, som kan det hele! Fra individuelle overnattende gæster til store kurser og konferencer. Fra den romantiske middag for to - til det helt store fest-set-up.

  Hotellets internationalt orienterede og prisbelønnede gourmetkok Tom Thomsen er kendt for sit køkken med “French with an Asian twist”, sit mad-ud-af-huset koncept, og ikke mindst for sine berømte Tom’s Tapas, som i stor stil også leveres ud af huset til op til 1.000 personer.

  WebDesignCenter har medvirket i designet af nyt logo, website med implementering og integration til bookingsystem. Og også i fastlæggelse af en nyhedsstrategi som bl.a. har omfattet nyhedsbreve udsendt gennem CMS-systemet.


 • qubiqa_resp
  Intelligente og effektive logistik-løsninger

  Qubiqa A/S leverer tilpassede og intelligente løsninger indenfor avanceret optimering af intern logistik i udvalgte brancher og skaber nogle af markedets mest effektive logistik løsninger. Qubiqa skaber logistikløsninger lige fra råmateriale til færdigt produkt, og også løsninger der indbefatter meget avancerede robotter til bl.a. lager- og containerlogistik. 

  WebDesignCenter har leveret løsningen, som brander firmaet eksternt og intern, ved bl.a. for første gang at have et samlet koncern-site. Sitet bruges også til at yde support til eksisterende og nye kunder.

 • Careitec_resp
  IT-servicepartner med globale fordele

  Careitec er en af landets førende IT-leverandører indenfor maintain Service og som hosting Center, og som senest også er blevet en del af et globalt netværk. Kunderne er offentlige institutioner, mellemstore og store virksomheder, som alle målrettet og omkostningsbevidst bliver serviceret indenfor drift, udvikling og support.

  Careitec har et meget bredt serviceprogram som skræddersys til den enkelte kunde. Det sikrer en kort reaktionstid og effektive løsninger, som letter og optimerer kundens hverdag.

  WebDesignCenterhar udviklet et fuldt responsivt site, som underbygger Careitecs forretning, image og branding omkring kerneværdierne troværdighed, trivsel, udvikling og engagement. Derudover bruges sitet også i høj grad til formidling af de seneste nyheder.


 • maskinhuset_resp
  Lad os få entreprenørarbejdet gjort

  Maskinhuset er leverandør af kvalitets entreprenør maskiner til entreprenørbranchen, bygge- og anlæg, industri og landbrug. Med et stort og veludbygget reservedelslager og top-motiverede medarbejdere sikrer Maskinhuset, at kunderne altid er køreklare.

 • MenuBoxen_resp
  Lækker aftensmad på den lette måde

  Menuboxen.dk er et webshop-baseret koncept, som leverer menuboxe direkte til døren til den travle famile. Boxene er fyldt med nemme, spændende og varierede opskrifter og friske, lækre råvarer, som blot skal tilberedes. Menuboxen tilbyder et varieret udbud af ugepakker og udvalgte specialiteter. Alt leveret direkte til døren. Hjemme, på arbejdspladsen – eller hvor det ønskes. Bestilt on-line med få klik. Lettere bliver det ikke.

  WebDesignCenter har designet og implementeret web-shoppen, som står for al salg fra menuboxen.dk. WebDesignCenter har også stået for online markedsføring og SEO. Shoppen er en stor succes og et ekspanderende koncept – og har fået ros for sit design, for den lækre mad og for opskrifterne fra de mange glade kunder.


 • labflex_resp
  Markedsledende innovative laboratorieløsninger

  Labflex A/S producerer laboratorieudstyr til hele verden på egne fabrikker, og har i mere end 50 år sat standarden inden for design og funktionalitet i laboratoriet.

  Laboratorieindretning kræver stor indsigt, og gennem et bredt spektrum af nøglekompetencer løser virksomheden alle slags opgaver for en lang række højtspecialiserede kunder.

  WebDesignCenter har udviklet en koncernløsning som omfatter flere af selskabets selvstændige firmaer med flere sites – i én og samme løsning. Løsningen er “knaldhamrende” responsiv og er resultatet af en grundig analyse af målgrupperettet design. Løsningen har en kompleks struktur, er meget eksperimenterende og har mange “Call-to-actions”.


 • marketcommunity_resp
  Marketing til eksperterne

  Marketcommunity.dk udgiver en række magasiner indenfor marketing og teknologi, og har et omfattende site som inddrager og formidler ekspert viden til marketingfolk.

  Market Community havde behov for at få automatiseret email flowet i forbindelse med bl.a. give-aways e-books. WebDesignCenter har udviklet en automatiseret respons på e-mails til segmenterede kunder, og automatiserede værktøjer til brug for phonere i deres salgsarbejde.


 • jordbund_resp
  Miljøspecialister med begge ben i jorden

  Franck Geoteknik er specialister indenfor jordbund og miljøteknik og udfører geotekniske opgaver og boreteknik i jorden. Firmaet foretager jordbundsundersøgelser før byggeri, i forbindelse med etablering af nedsivningsanlæg og tilbyder også forskellige slags laboratorie analyser.

 • JP_Intranet
  Morgenavisen Jyllands-Posten
  Case: Morgenavisen Jyllands-Posten ønskede at højne den interne kommunikation. Der var en lang række krav til det meget store intranet, der består af mange, selvstændige sites. Eet af disse var, at der skulle være en høj grad af brugervenlighed og usability, kombineret med et fedt design, så de ansatte ville få lyst til at bruge det! Læs mere om denne spændende case ved at klikke på billedet ...
 • vejlemusikteater_resp
  Når magien spiller med

  Vejle Musikteater er et af de store musikteatre i Danmark med over 100.000 gæster om året. I musikteatrets brede rammer får magien lov til at folde sig ud, hvad enten publikum græder af grin til et intimt stand-up show eller jubler sammen med 6.000 andre glade fans til en grøn og solrig Open-Air koncert i Byparken.

  WebDesignCenter står også bag Vejle Musikteaters nye responsive website, som med sit enkle udtryk er et effektivt salgsværktøj, og som har stor dynamik i forhold til involvering af publikum på hjemmesiden vha. sociale medier.

 • popermo_resp
  Nemt, hurtigt og professionelt …

  Politifolk er bedre bilister end gennemsnittet – og det skulle kunne ses på præmien! Derfor stiftede man i Odense i 1933 forsikringsselskabet Popermo, som i starten kun tilbød medlemmerne bilforsikringer.

  Idag er Popermo et moderne selskab der sælger alle slags forsikringer til kunder beskæftiget indenfor politi, retsvæsen, ministerier og udvalgte styrelser i statsadministrationen. Grundholdningen er, at det skal være nemt, hurtigt og professionelt at skabe tryghed og sikkerhed gennem sine forsikringer. Og det skal også i dag kunne ses på præmien!

  WebDesignCenter har udformet det fuldt responsive site, der via en selvbetjeningsportal dels gør det nemt og hurtigt for eksisterende kunder at håndtere forsikringer, og dels gør det nemt for nye kunder at beregne priser på forsikringer. Løsningen indeholder den højeste grad af integration med det bagvedliggende forsikringssystem og håndterer også NemID. Derudover har WebDesignCenter arbejdet tæt sammen med Popermo om en fuldstændig  digitalisering og modernisering af administration og arbejdsrutiner på vejen mod det papirløse kontor.


 • ofeliaklub_resp
  Ofeliaklub - en kosmetisk klub

  Ofeliaklub er privathospitalet Aleris-Hamlets meget aktive kosmetiske klub, til dem der har fået eller overvejer en kosmetisk behandling. Medlemmer af klubben får en række fordele i form af produktrabatter, gode tilbud, nyhedsbreve, events, nyheder fra den kosmetiske verden – og rabat på udvalgte produkter og behandlinger på Aleris-Hamlet. Derudover tilbyder Ofelia den nyeste viden om kosmetiske behandlinger fra en række af hospitalets eksperter.

  WebDesignCenter har produceret sitet, hvis formål er at trække kunderne tættere på privathospitalet, og kunne udsende specielle nyhedsbreve - og derudover er der tilknyttet et ekstranet med log-in funktion.

 • godset_ref
  Samlet løsning til områdets populære spillesteder

  Godset.net: Samarbejdet hvor flere spillesteder er gået sammen om en fælles løsning er blevet løst på en god måde, med mulighed for individuelt præg. Alt sammen i et fornuftigt og konkurrencedygtigt prisleje.

  WebDesignCenter er pålidelige, helt nede på jorden og en partner vi gerne vil fortsætte samarbejdet med. Vi er rigtigt glade for vores nye mobilvenlige site !-)

  Claus Høilund, Godset


 • mobilhegn_resp
  Skærm din forretning

  Hvis behovet er en hurtig sikring af dine værdier, afskærmning for uvedkommende eller en sikkerhedsafskærmning, så leverer Mobilhegn løsningen. Som den førende leverandør af mobile hegnsløsninger, leveres alle former for hegn til sikring, byggepladser, sport- og musikevents, elporte og -låger m.m. fra dag-til-dag. Når det skal være hurtigt, nemt og billigt – og med prisgaranti. Mobilhegn udfører opgaver i hele landet - og løser også specialopgaver.

  WebDesignCenter har leveret sitet, der er utraditionelt ved sin udstrakte brug af video på forsiden. En video der på meget kort tid fortæller om alle Mobilhegns forretningsområder. Sitet er et godt eksempel på "Most Wanted Response" i højsædet med tydelig "call to action", hvor målet har været at fremme det direkte salg fra sitet. Derfor er det også muligt, hurtigt og let at beregne en pris og lave en bestilling direkte fra toppen af forsiden.


 • Coxsi_resp
  Social og bæredygtig udvikling i Afrika

  CSI+ er et stort internationalt konsulentbureau med fokus på en sund udvikling af Afrika baseret på socialt engagement og bæredygtige investeringer. Bureauets kunder findes blandt regeringer, FN-organisationer og internationale koncerner. Hovedkontoret ligger i Nigeria med afdelinger i Tunesien og Sydafrika.

  Bureauet har bl.a. været rådgiver i kampagner i Afrika mod fattigdom og AIDS, og hjælper også virksomheder ind på det afrikanske marked.

  WebDesignCenter har leveret webdesign, teknisk implementering og fungeret som teknisk konsulent på sitet.


 • Socialstyrelsen_resp
  Social viden til gavn

  Socialstyrelsen er en del af Socialministeriet og bistår og rådgiver kommuner og borgere om den sociale lovgivning og administrationen af den. Styrelsen sikrer også, at Folketingets socialpolitiske beslutninger bliver omsat korrekt og hurtigt til praktisk social indsats i kommunerne.

  WebDesignCenter har udviklet et specielt beskyttet subsite til Socialstyrelsen som bruges af medlemmer af et stort netværk om sociale spørgsmål.

 • Dansksvineavl_resp
  Svineavl i verdensklasse

  Siden det store jyske svin og det lille sjællandske svin lagde grunden til dansk svineavl omkring år 1900, har erhvervet nået verdensklasse. Dansk Svineavl er en eksklusiv forening af verdens bedste avlere indenfor dansk svineproduktion.
  Foreningen sikrer, at salget af verdens bedste avlsdyr og sæd sker absolut sikkert og trygt – og at alle avlsresultater er veldokumenterede og kravsspecifikke.

  WebDesignCenter har leveret sitet som brander foreningens eksterne kommunikation, og et intranet til intern kommunikation med integration til en ekstern avlsdatabase.


 • Hospiceforum_resp
  Værdighed i livets sidste stund

  Landsforeningen Hospiceforum arbejder basalt for, at alle mennesker med livstruende sygdomme skal have mulighed for at komme på hospice. Foreningen arbejder målrettet på at udbrede hospice-tanken gennem etablering og videreudvikling af hospicer i Danmark, og gennem en forbedring af vilkårene for uhelbredeligt syge og døende og deres pårørende. Støtten til de mange frivilliges indsats på og ud fra hospicerne er også et vigtigt element i foreningens arbejde. Hospiceforum.dk er et forum for holdninger, brydninger og nyhedsformidling. 

  WebDesignCenter har efter en grundig behovsanalyse designet, udviklet og implementeret sitet, det tilhørende intranet, og den overordnede online tilstedeværelse med søgemaskineoptimering. Endelig er der lagt vægt på øget tilgængelighed til sitet med tekstforstørrelses- og oplæsningsfunktion. WebDesignCenter støtter konkret den gode sag Hospiceforum arbejder for.

 • GWA_resp
  Vestafrika boomer

  Med over 270 millioner indbyggere, en kraftig vækst og en stigende levestandard er Vestafrika et spændende eksportmarked. Grow West Africa er en danskejet eksportvirksomhed som hjælper danske virksomheder med at få succes i Vestafrika. Fra hovedkontoret i Nigerias hovedstad Lagos tilbydes markedsundersøgelser, lokale partnerskaber, strategiske virksomhedsalliancer, etableringsrådgivning og finansiering. Med den væsentlige forskel i forhold til andre aktører, at GWA består af danske og lokale erhvervsdrivende, der allerede selv har etableret eller driver virksomhed i Afrika.

  WebDesignCenter har designet og udviklet dette fuldt responsive site, som promoverer Grow West Africa og sikrer synligheden. WebDesignCenter har også udviklet online strategi og søgemaskineoptimering.

 • Dsff_resp
  Viden og indsigt fremmer sundheden

  Dansk Selskab for Folkesundhed er en forening som arbejder for at fremme sundhed og forebygge sygdom. Det sker gennem formidling af viden og indsigt i folkesundhed såvel i offentligt regi som i relevante organisationer.

  WebDesignCenter har stået for design af websitet og den tekniske implementering – og sikret funktionaliteten på siderne. Sitet dækker et formidlingsbehov til forskellige relevante målgrupper i sundhedsdebatten, og er et udtryk for en meget målrettet form for kommunikation.

luk og vis ikke igen Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer.
Hvad er cookies? Læs mere